Endavant, sempre endavant!

Viatge d’immersió lingüística

/Viatge d’immersió lingüística
Viatge d’immersió lingüística 2019-06-25T06:08:46+00:00

.

 

.

 

.

 

.

 

1ª reunió informativa, el 27 de setembre a les 19:00 h.

Benvolgudes famílies:

Com ja és habitual, des del departament d’anglès de l’escola estem organitzant una estada a IRLANDA per participar en un curs intensiu d’anglès i conèixer millor la cultura del país. Per poder aprofitar al màxim l’estada, durant la setmana els alumnes assistiran a classes d’anglès al matí, realitzaran activitats educatives a la tarda i conviuran amb una família irlandesa. El cap de setmana s’organitzarà una excursió a Galway.

Per informar-vos de tots els detalls, hem organitzat una reunió informativa pel proper dijous 27 de setembre a les 19h a la sala d’actes de l’escola. El senyor David Andrews, de Braden English – l’empresa britànica que gestiona aquest viatge i que està especialitzada en l’organització de programes educatius al Regne Unit i Irlanda – ens explicarà el programa previst i respondrà tots els dubtes i preguntes.

El pagament es pot efectuar en còmodes terminis, sense cap mena de recàrrec, perquè no suposi un desemborsament massa gran per a l’economia familiar. Des del col·legi hem negociat unes condicions avantatjoses i hem concertat la reunió en aquestes dates per disposar de més terminis de pagament i aconseguir millors tarifes aèries.

Esperem que assisteixin  a aquesta reunió informativa a l’escola.

Salutacions cordials,

L’equip directiu, el departament d’anglès i l’empresa organitzadora

Translate