El divendres passat, dia 30 d’abril, els nens i nenes de Primer Cicle de Primària  vam anar d’excursió a Copons, a passar Un dia de circ a les Feixes.

Vam arribar puntuals a les 10:30h. El circ estava muntat dalt d’un turonet en una esplanada. Vam esmorzar, respectant els grups bombolla, a la zona de pícnic, a prop d’uns empedrats amb ombra.

Després d’esmorzar vam anar a veure tots junts l’espectacle del pallasso “TastaCirc”, seguint tots els protocols COVID (gel hidroalcohòlic, grup bombolla i mascareta). Va ser molt divertit i ens vam fer un fart de riure amb les seves ximpleries. I amb l’humor característic d’una tarda de circ ens va ensenyar les diferents tècniques circenses.

Quan va acabar l’actuació d’en Tastacirc vam començar el taller de circ que estava dividit en dos espais per poder respectar els grups bombolla. Primer vam fer-ho els nens i nenes de primer, ens van portar a un espai on hi havia un munt de material de circ per a que poguéssim fer-ne ús tot jugant i experimentant. Hi havia xanques de mà, hola-hops gegants, rodets d’equilibris, monocicles i rodetes, malabars de tot tipus (diàbolos, bitlles de plàstic, plats xinesos…), salta brinques, mini-tramps.

Després de jugar una bona estona vam anar a dinar i just havent acabat va començar a ploure poquet però mica en mica es va anar animant i finalment va caure un bon xàfec.

Menys mal que vam poder protegir-nos de la pluja en un porxo mentre els nostres companys de segon dinaven dins d’un menjador. Quan va parar de ploure vam tornar a sortir a jugar i vam aprofitar fins l’hora de marxar.

Va ser per nosaltres un dia molt especial on vam gaudir d’allò més.

Aquí us deixem unes fotografies que ho demostren.