Benvolgudes famílies,

Us escric per comentar-vos les últimes informacions que tenim referent a les actuacions davant del coronavirus.

En primer lloc, sap molt de greu i lamentem que ens hagi arribat, tant a nosaltres com a vosaltres, la informació pels mitjans de comunicació, sense saber-ne del tot la validesa, enlloc de tenir una informació directa des del propi departament.

En segon lloc, us vull agrair la confiança que heu dipositat en nosaltres i en com hem portat aquest tema, ja que us vam comentar que de seguida que sabéssim informació contrastada i fidedigna us la faríem arribar, i ens hem hagut d’esperar fins a aquestes hores de la tarda de tenir el comunicat oficial fent ús de la vostra paciència i confiança.

Finalment, us comentem:

Han ordenat el tancament de les escoles de Catalunya des de demà mateix, divendres dia 13 de març, fins el divendres dia 27 de març inclòs. Així doncs, fins a nova ordre, no reprendrem el ritme de les activitats a l’escola fins el dilluns 30 de març. Igualment, demanem que estigueu amatents als canals de comunicació, sobretot el correu electrònic, per tal de mantenir una informació fluida entre nosaltres per tal de comentar qualsevol novetat.

Procurarem treballar per mantenir un ritme escolar des de casa, sabent que no és ni molt menys el mateix i que no hi ha hagut temps de preparar-ho. Seguirem amatents les notícies i les anirem compartint.

Moltes gràcies. Ben cordialment,

Lluís Perernau i Campmany. Director general

Escola Concepcionistes de Barcelona