El passat dijous 28 d’Octubre, els nens i nenes d’Infantil vam anar d’excursió a Can Xaragall, una finca ubicada a Llinars del Vallés, envoltada de camps i boscos, amb castanyers, roures, alzines, al bell mig d’un paisatge bucòlic i tranquil. Vam tenir el privilegi de comptar amb els 150.000 m2 que té la finca per a nosaltres sols. Can Xaragall va adoptar totes les mesures i protocols per tal que poguessim gaudir d’un magnífic dia.

Un cop arribats, vam esmorzar amb els nostres “grups bombolla” i vam fer la descoberta del bosc a la tardor. Vam collir fulles seques, castanyes, glans… Els monitors de Can Xaragall ens van ensenyar alguns animals de la granja i els hi vam poder donar de menjar. Fins aleshores tot anava genial però… ni rastre de la castanyera! I això que vam estar una bona estona buscant-la.

Va ser després de dinar quan vam rebre la seva visita. Una miqueta gran, però encara amb molta energia, la Maria castanyera va ballar cançons amb tots nosaltres i ens va repartir les esperades castanyes. 

Va ser un dia ple d’emocions i d’experiències compartides amb els companys i les mestres. A la tornada a l’autocar estàvem tant cansats que ningú es va poder resistir a fer una becaina.