Aquest dimarts els alumnes de P4 i P5 vam anar al Palau de la Música i vam gaudir de l’espectacle “Trencadís de Cançons”.

Amb l’objectiu de mostrar la interacció que es produeix entre dues disciplines artístiques (música i dansa) en un context de contrast que va de la tradició a la modernitat més actual. Vam quedar bocabadats…quin palau més bonic!!

L’edifici s’articula al voltant d’una estructura central metàl·lica recoberta de vidre, que es conjuga amb la llum natural per convertir l’edifici més significatiu de l’obra de Domènech i Montaner en una caixa de música màgica on es combinen totes les arts aplicades: escultura, mosaic, vitrall i forja. Mireu, mireu ….

Tres motius representats en la decoració plàstica del Palau de la Música van cobrar vida al llarg d’aquest concert espectacle per esdevenir fil conductor i al mateix temps facilitar el coneixement del patrimoni arquitectònic del Palau de la Música Catalana. Els tres elements decoratius ; la musa de la cançó, les semivoltes dels pilars i el cavall alat. Vam gaudir de l’espectacle ple de dansa, música, poesía, instruments i jocs populars.

Vam passar un matí genial!!