El passat divendres 26 de febrer, els alumnes de 1r cicle de primària vam anar d’excursió al mas Casablanca. Aquest mas es troba a Taradell. Està una mica lluny de Barcelona i per això vam anar amb autocar i vam passar allà tot el dia.

Després del llarg trajecte, el primer que vam fer quan vam arribar, va ser recuperar forces amb un bon esmorzar envoltats de natura. Tot seguit, van venir en Galdric i en Pep, el pagès que cuida el mas, per explicar-nos com ens organitzariem i quines activitats faríem.

Havent esmorzat vam anar a veure les ovelles, hi havia una que havia nascut aquella mateixa nit i tenia 10 hores de vida. Era tan petitona! I en Galdric ens va deixar donar-li el biberó!

Tot seguit vam anar a conèixer la Rita, la Rita és una vaca molt gran. I al seu costat hi havia dos vedells preciosos.

Vam poder veure i tocar també els ànecs, les oques, els galls, les gallines i fins i tot els pollets.

Ara bé, una de les coses que més ens va impressionar va ser el porc, era enorme, ens van dir que pesava uns 300 quilos!! Es va empassar un gibrell ple de menjar en un minut i ho va deixar tot ben brut!

Després de veure els cavalls vam anar a dinar. Havia sortit el sol i vam poder prendre el nostre àpat en un prat verd preciós. Tot seguit, com no podia ser d’altra manera vam estar jugant una bona estona gaudint d’aquell bonic paratge.

Va ser un dia molt bonic i vam aprendre moltes coses dels animals de granja. Valorem molt l’oportunitat que hem tingut d’haver pogut fer aquesta excursió tenint en compte el moment que estem vivint.