Els alumnes de 3r i 4t el passat de Novembre vàrem fer una sortida a Can Ribas (Bigues i Riells). Un lloc on es propicia el fet d’afavorir la bona convivència entre nens i nenes en un entorn rural i familiar. Fomentar el respecte per la natura i el medi ambient, apropant als infants a la vida en una masia catalana.

L’illa del tresor

Els alumnes de 3r va realitzar una gimcana on havien de superar diferents proves per dins el bosc, la part més salvatge de l’illa. Un bon pirata ha de saber utilitzar els 5 sentits i aprendre a identificar rastres i orientar-se. Els pirates passaven llargues temporades al mar i per no avorrir-se jugaven a joc molt divertits per a entrenar les seves habilitats! Amb diversos jocs, vam desenvolupar les nostres habilitats psicomotrius (memòria, punteria, equilibri…) Vam estar de sort i vam aconseguir totes les peces del mapa, per trobar un tresor increïble!

Viatge a l’Edat Mitjana

Els alumnes de 4t van fer una gimcana pels entorns de la casa a la recerca dels 8 escuts perduts del llibre de cavalleries de la Baronia de Montbui i van realitzar algunes proves per aconseguir-los. Joc dinàmic i de competició per defensar l’honor d’equips! Es van fer 2 equips que havien d’aconseguir l’estandard de l’altre per guanyar. No podien aconseguir-lo sense treballar conjuntament en equip i idear estratègies de joc.