En aquests dies que estem vivint i que estan sent tan especials per tothom, des de l’escola seguim construint aprenentatges significatius amb els nostres alumnes amb la intenció de donar suport emocional tant als nens com a les famílies.
Els mestres i les mestres d’Infantil, cada setmana oferim diferents propostes en forma de jocs, activitats, cançons… On ells mateixos puguin ser els protagonistes dels seus aprenentatges i amb l’objectiu de poder continuar desenvolupant les capacitats pròpies de l’etapa d’educació infantil:
– Aprendre a ser i actuar de forma cada vegada més autònoma
– Aprendre a pensar i a comunicar
– Aprendre a descobrir i tenir iniciativa
– Aprendre a conviure i habitar el món

Les nostres propostes són de caire opcional, però suposen una gran oportunitat a les famílies per poder compartir amb els seus fills i filles aquestes estones d’aprenentatge lúdic donant, dins la mesura del possible, una continuïtat al que hauria estat aquest
tercer trimestre a l’escola.
A més a més de les propostes, els nens i nenes disposen d’unes estones a la setmana per fer videoconferències amb les tutores o algun altre dels seus mestres. En aquestes trobades virtuals els infants poden compartir estones de conversa i retrobament també amb els seus companys i companyes.
Cada setmana les famílies ens pengen al Drive les fotos de les activitats que van fent a casa i d’aquesta forma anem realitzant un seguiment individual de cada alumne.
A continuació trobareu una mostra d’això que esperem us agradi tant com a nosaltres. Aprofitem per felicitar a totes les famílies per la gran feina que esta fent i en especial als i les nostres alumnes.

Sou els millors!!