Presentació

El Col·legi MM. Concepcionistes està dirigit per la Congregació de Religioses Concepcionistes Missioneres de l’Ensenyament. Va ser fundada a l’any 1892 per la Santa Carme Sallés i Barangueras, (va ser canonitzada el 21 d’octubre de 2012), nascuda a Vic (Barcelona) al 1848, per a l’educació cristiana de la infància i la joventut.

Situat al districte de Sarrià-Sant Gervasi  i tocant amb el districte de Gràcia promou des de 1940 a Barcelona la formació de nens i joves, impartint diversos nivells educatius.

La resposta educativa i evangelitzadora de M. Carme Sallés, amb una visió de futur, va dirigida a la persona considerada en la seva totalitat, educa la ment i el cor, afavoreix opcions creatives lliures i amplia els programes educatius.

Des d’aquesta arrel carismàtica la nostra acció educativa:

IMG_4613

 

  • Es centra en la persona para ajudar-la a desenvolupar en plenitud el seu projecte de vida.
  • Afavoreix la formació integral.
  • Té una especial atenció cap als més necessitats.
  • Es compromet en la construcció de una societat més justa i fraterna.

 

 

 

P1070653

Qui som?

Qui som? – Created with Haiku Deck, presentation software that inspires

Ver página »

Copia de P1070439

On som?

L’escola Concepcionistes de Barcelona està situada entre Sarrià i Gracia. Té diverses portes que s’obren a les hores d’entrada i sortida dels alumnes, però la porteria permanent, està situada en la plaça de la torre, 1; de 8:00 h a 17:00 h està oberta la porteria de Rda. Gral. Mitre, 234. Entrades: C/ DE LA …

Ver página »

novembre-2015-web

Què oferim?

Ver página »

Organització

Com ens organitzem: Consell Escolar Equip Directiu Equip de Pastoral Comissions Departaments  

Ver página »