Endavant, sempre endavant!

Qui som?

/Qui som?
Qui som? 2019-09-04T10:58:48+00:00

.

 L’escola Concepcionistes de Barcelona és un centre educatiu catòlic fundat per Carme Sallés.

Santa Carme Sallés va nèixer a Vic al 1848.

I la congregació MM. Concepcionistes es fundà al 1892.

.

 .

 

.

.

Des de llavors pretén donar una educació integral als seus alumnes, seguint una pedagogia activa que fomenti la creativitat.

Fer una educació personalitzada i tenir present que l’alumne és el protagonista.

Director General, Lluís Perernau, lperernau@iconcepcionistas.es

 

Directora Infantil i Primària, Margarita Doménech, margadomenech@iconcepcionistas.es

 

Missió

Els centres Concepcionistes, 13 a tot l’estat, són centre educatius catòlics, que tenen el seu origen en la figura de Carme Sallés i Barangueras, qui al 1892 va fundar a Burgos la congregació que dirigeix els nostres centres amb la missió d’educar. La referència a la persona de Jesús de Natzaret i a l’Evangeli dona fonaments a aquesta missió.

Visió

Treballem diàriament per a que totes i tots els alumnes puguin arribar a una formació complerta i integral. Per a aconseguir-ho, ens recolzem tant en les metodologies tradicionals, com en programes transversals, incidint especialment en l’Aprenentatge Cooperatiu, l’Educació en valors, Aprendre a pensar, etc…, adaptant el procés d’ensenyament i aprenentatge. Cerquem potenciar i desenvolupar les inteligències múltiples de tots i cadascun dels nostres alumnes.

Portem més de 125 anys participant en l’ensenyament i educació de milers d’alumnes en tots els nivells acadèmics.

L’equip d’Orientació i recolzament del Centre, treballa juntament amb la resta de professorat en tots els nivells educatius amb l’objectiu de prevenir dificultats d’aprenentatge i garanteix que les necessitats individuals de cada alumne siguin assolides.

Vols descobrir a Carme Salles?

Translate