Endavant, sempre endavant!

//Projecte Ens coneixem, a 2n de Primària!

Projecte Ens coneixem, a 2n de Primària!

Al llarg d’aquesta setmana, els alumnes de 2n de Primària hem estat treballant en un projecte molt engrescador i divertit. Porta per títol “Ens Coneixem!” i té com a objectius conèixe’ns millor entre nosaltres i aprendre a treballar millor en equip.

Hem passat la setmana realitzant activitats de cohesió de grup molt diverses. Vam portar tots la nostra “maleta viatgera”, on cadascú portava dos o tres objectes que el definissin, i ho vam haver d’explicar per parelles, després d’això vam haver de recollir les semblances i diferències que tenim entre nosaltres, dibuixar la nostra parella, i explicar-nos un munt de coses!

D’altra banda, la Maria ens va portar una “capsa misteriosa” , que era un tresor molt especial. La sorpresa va ser descobrir que a dins hi havia un mirall i que, el tresor, erem nosaltres mateixos! Aquesta activitat ens va agradar moltíssim. També hem vist un parell de curtmetratges sobre el treball en equip i ho hem comentat a classe.

Com a sorpresa final i tancament del projecte, hem hagut de fer un puzzle de veritat sobre una foto de la nostra classe!!! Ens hem ajudat entre tots per aconseguir muntar-lo i ha sigut super divertit.

Com a recull de tantes coses, realitzarem unes “carpetes d’aprenenatge” amb totes les valoracions i les coses que hem après en aquest projecte. Ja tenim ganes de fer-ne un altre!

Alumnes de 2n de Primària

2018-11-29T12:28:47+00:00 29 novembre 2018|Primària|

About the Author:

Translate