Els alumnes de 3r de Primària han començat aquest nou curs amb moltes ganes de provar coses noves a l’àrea d’Educació Visual i Plàstica. És per això que ens vam proposar fer un petit projecte per començar el curs amb tots els alumnes d’etapa d’Infantil.

La idea principal era treballar amb gran format ja que, normalment, els treballs que fem a classe no permeten poder pintar amb grans tires de paper. Per altre banda, també volíem experimentar amb les pintures i poder descobrir quins colors podíem obtenir barrejant colors primaris.
A partir d’aquests dos objectius ens vam centrar en trobar colors càlids ( vermells, grocs, taronges.. ) ja que eren aquests els que estaven treballant els alumnes d’Infantil amb l’arribada de la tardor. El treball conjunt ha estat un gran èxit. Tots han pogut gaudir de treballar amb pintura a partir de l’estampació amb esponges.

Els alumnes més grans han estat els mestres que han ajudat i treballat amb els més petits de l’escola. Uns i altres han estan contents de la feina feta i el resultat és el que decora els passadissos d’Infantil aquestes setmanes!
Els alumnes de 3r, per la seva banda, han acabat el seu projecte amb altres exercicis de colors però aquesta vegada fent servir la seva pròpia paleta de colors. Hem estat molt contents amb aquest projecte i ja estem pensant… quin serà el següent?