.

.

.

.

.

.

.

Ens plau informar-vos que el  proper dia 1 d’octubre començarem amb les classes del Projecte Aqua.

Han estat moltes, les hores de treball i de coordinació amb els diferents centres i empreses que col·laboren amb nosaltres  per poder oferir la màxima seguretat a l’hora de realitzar l’activitat i per poder mantenir la mateixa qualitat.

Com és evident, ens hem hagut d’adaptar als diferents protocols que s’apliquen, que en alguns casos són més restrictius que els recomanats per les administracions. La nova normalitat exigeix canvis en l’ús de les instal·lacions esportives, en els trajectes que es fan fora del centre escolar, en el transport escolar,  en l’organització dels grups i de les classes, en l’ús dels materials i en la pròpia metodologia.

Malgrat tots els “entrebancs” que ens hem trobat, us volem transmetre que estem molt il·lusionats per poder dur a terme el projecte amb totes les garanties possibles. Pel centre, aquesta és una activitat més que està dins del seu projecte educatiu i que la considera molt important pel desenvolupament integral de l’infant. Això sí, ens haurem d’esforçar molt tots/es.

Els responsables de Can Caralleu ens han informat que de moment P3 i P4 no poden realitzar l’activitat de Natació. El centre esportiu on realitzem el projecte Aqua considera que a dia d’avui no pot garantir el bon funcionament de l’activitat i per aquest motiu, han decidit no oferir-la a cap grup més petit de 4 anys. En aquests sentit, P5 segueix realitzant l’activitat de Natació amb normalitat.

PROTOCOLS COVID-19 PER A P5, 1r I 2n DE PRIMÀRIA

PROTOCOLS COVID-19 PER A 3r i 4t DE PRIMÀRIA

CONSULTA AQUÍ ELS OBJECTIUS DEL PROJECTE AQUA