Endavant, sempre endavant!

//Projecte a 6è de Primària: Jocs de Taula I

Projecte a 6è de Primària: Jocs de Taula I

Fa uns dies vam tenir un projecte anomenat “Jocs de Taula”. Es tractava d’escollir el nom d’un joc de taula i cada grup investigàvem sobre el joc. Després, l’havíem de reconstruir amb els nostres materials, i sobretot, aprendre a jugar!
El primer dia ens vam reunir per grups i repartir rols de cada membre dins del grup. Els professors ens van donar rúbriques per avaluar-nos i també un diari setmanal, i per acabar, un paper amb les activitats i les pàgines web a consultar. Després, a la tarda, vam cercar informació dels jocs i a última hora de la tarda el secretari del grup omplia el diari setmanal.
El següent dia vam acabar de cercar informació i seguidament vam començar a elaborar el joc. Va ser molt divertit!
A la tarda els grups que anaven més avançats, podien començar a preparar les exposicions. Gràcies al guió que ens van donar la Paula i el Jose, ens va servir d’inspiració.
Els últims dies vam retocar els jocs, acabar el guió i practicar l’exposició. Un cop tot acabat, vam començar a escoltar les exposicions dels diferents grups. Com a sorpresa, vam anar a l’ESO a mostrar la nostra feina i jugar amb els alumnes.
El projecte ens va agradar molt perquè va servir per descobrir nous jocs. A més, ens va encantar fabricar-los.
Donem les gràcies als professors i companys per la bona estona que vam passar tots junts jugant.

Ýlan i Mireia (alumnes de 6è EP)

2018-12-11T12:58:39+00:00 28 novembre 2018|Primària|

About the Author:

Translate