Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhost/barcelona.concepcionistas.es/home/html/wp-content/themes/Avada/includes/class-avada-layout.php on line 796

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhost/barcelona.concepcionistas.es/home/html/wp-content/themes/Avada/includes/class-avada-layout.php on line 796

Benviguts terrícoles!

Sóc en Dacs, un extraterrestre d’un planeta molt llunyà situat al Sistema Solar. Estic molt content d’haver-vos trobat perquè estava una mica perdut. Anava viatjant amb la meva nau quan, de sobte, una pluja de meteorits m’ha portat fins aquí! Per cert! Sabeu què? El vostre planeta és molt bonic! És tant diferent al meu! Què us sembla si m’ensenyeu tot el que sabeu d’ell? Com a bons terrícoles, espero que estigueu ben informats del món que us envolta. Com us he dit, el meu planeta pertany al Sistema Solar, però és la primera vegada que trepitjo la Terra i és molt desconeguda per mi. M’imagino que la coneixereu molt bé, perquè tinc moltes preguntes.

Us animeu a ajudar-me a aprendre més coses de la Terra? D’aquesta manera potser podria tornar a casa. Penseu que junts podem aprendre molt i compartir diferents coneixements sobre els planetes, el Sol, la Lluna i molt més! Què us sembla?