Endavant, sempre endavant!

//Premi Extraordinari de Doctorat de la UB

Premi Extraordinari de Doctorat de la UB

Amb el panorama actual sobre el món dels postgraus, des de l’escola Concepcionista volem valorar, i felicitar l’esforç real dels alumnes que no només es treuen masters i doctorats sinó que guanyen premis.

El nostre ex-alumne Ignasi Pérez Ràfols és un investigador de doctorat de l’ICCUB (Institut de Ciències del Cosmos) que ha estat guardonat amb el Premi Extraordinari de Doctorat, avaluat i seleccionat per un tribunal rigorós format per investigadors postdoctorals i professors de la UB. Només en aquest premi excepcional es pot comptar amb la tesi amb la qualificació “excel·lent cum laude”.

Ignasi Pérez Ràfols, la recerca del qual pertany al camp Cosmologia i Estructura de Gran Escala, va desenvolupar la tesi “La correlació creuada entre traçadors de la distribució massiva subjacent a gran escala de l’univers”, sota la supervisió del professor Jordi Miralda .

Aquest premi d’excel·lència es concedeix anualment entre les millors tesis de cada facultat i es lliura en una cerimònia formal amb importants membres de la direcció de la Universitat i professors de renom.

2018-10-01T09:50:19+00:00 1 octubre 2018|Escola|

About the Author:

Translate