Benvolgudes famílies,

Per tal de formalitzar la preinscripció, heu de seguir les instruccions que es detallen a l’enllaç del final d’aquesta circular. Si us plau, sigueu curosos en seguir les instruccions, posar correctament el número que es correspon al nostre centre, el nom, les dades, etc.

La data límit per fer la preinscripció i assegurar la possibilitat de cursar aquesta modalitat és el divendres 25 de juny.

Finalment, només comentar-vos que haureu d’entregar escanejat o fotografiat al tutor o tutora els dos documents degudament signats:
L’acceptació de les condicions econòmiques (adjunt el *.pdf).
La documentació després de formalitzar la prematrícula online.

Aprofitem per saludar-vos ben cordialment.

REGISTRE ONLINE OBLIGATORI: http://www.academicaschools.es/inscripcion/538

———–

Queridas familias,

Para formalizar la preinscripción, tendréis que seguir las instrucciones que se detallan en el enlace del final de esta circular. Por favor, sed rigurosos a la hora de seguir las instrucciones, poned bien el número que se corresponde a nuestro centro, el nombre correctamente escrito, etc.

La fecha límite para hacer la preinscripción y asegurar la posibilidad de cursar esta modalidad es el viernes 25 de junio.

Para finalizar, solo comentaros que tendréis que entregar al tutor o tutora vía fotografía o escaneo los dos documentos debidamente signados:
La aceptación de las condiciones económicas (adjunto el *.pdf).
La documentación después de formalizar la prematrícula online.

Aprovechamos la ocasión para mandaros un cordial saludo.

REGISTRO ONLINE OBLIGATORIO: http://www.academicaschools.es/inscripcion/538

Preinscripció Finalitzada

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept