PIPE – Pla Integral de Plurilingüisme Educatiu

LOGO PIPE

L’ escola juntament amb ACTIVA comença un nou projecte, es diu PIPE i significa PLA INTEGRAL DE PLURILINGÜISME EDUCATIU.

Com bé sabeu, l’aprenentatge d’idiomes constitueix una línia estratègica al nostre centre, de forma que, conscients de la importància que el coneixement dels idiomes té en el futur acadèmic i professional dels nostres alumnes, apostem per un ensenyament de qualitat, des del qual puguem facilitar als nostres alumnes la formació més completa possible també en aquest aspecte.

PIPE és un pla integral que actua sobre els tres eixos fonamentals de l’educació: curricular, complementari i extraescolar.
D’aquesta manera,  els nostres alumnes tindran a la seva disposició diferents projectes lingüístics  enfocats a l’assoliment de certificacions oficials reconegudes internacionalment com és Cambridge.

Presentem l’Escola d’Idiomes Acadèmia Carme Sallés – ACTIVA  on es treballa en grups reduïts, amb un calendari d’esdeveniments culturals, amb professors altament qualificats i amb la presència d’un auxiliar de conversa nadiu a les classes. En aquest pla, també està contemplada la incorporació progressiva d’un auxiliar de conversa nadiu a les aules durant l’horari curricular.

 

VIATGE

ENGLISH DAY

ON THE SPOT

CLIL

CAMBRIDGE EXAMS

botofrancais2

boto-contests