CELEBRACIONS

OBJECTIU DE CURS

UNITS

                Benvolgudes famílies,

                Ens posem en contacte amb vosaltres en primer lloc per fer-vos arribar el  nostre suport i ànim en aquests moments que ens ha tocat viure però que  en la distància ens fan sentir més units que mai com a família concepcionista.

                I també us volem comunicar que davant la incertesa de l’obertura de les escoles i del confinament a casa, i seguint les recomanacions, tant  de l’Arquebisbat de Barcelona com les de la responsable de Pastoral  Provincial de la nostra congregació, les Primeres Comunions que els vostres fills/es havien de rebre els dies 9 i 10 de maig queden posposades fins al curs vinent.

                La reunió que teníem prevista, així com la jornada de convivència, queden anul·lades per aquest curs.

                Moltes parròquies estan suspenent ja les celebracions sagramentals que tenien programades, no obstant, si algú de vosaltres prefereix que el seu fill/a rebi la Primera Comunió aquest curs en alguna parròquia és molt possible que us demanin un certificat conforme ha cursat els dos anys de catequesi de preparació al Sagrament que rebrà. M’ho podeu demanar a mi mateixa quan  retornem  a l’escola i us ho tramitaré amb molt de gust.

                A totes aquelles famílies que ja vau fer un pagament en concepte de  despeses us retornarem els diners en aquest  mateix curs escolar.

                Tan bon punt sapiguem dates de quan celebrarem les Primeres Comunions a l’escola el curs que ve, us ho farem saber i us convocarem a una reunió informativa. Els alumnes faran dues sessions preparatòries de catequesi i la renovació de les promeses del Baptisme abans dels dies programats per a la cerimònia.

                Ja sabeu que per a qualsevol dubte resto a la vostra disposició i aquests dies des de casa, molts ànims i “endavant, sempre endavant, Déu proveirà”.

                La nostra oració per a tots vosaltres i per a les vostres famílies i una abraçada,

Moltes gràcies a tots.

                LES CATEQUISTES i YOLANDA (Coordinadora de Pastoral)