Endavant, sempre endavant!

Pastoral

/Pastoral
Pastoral 2020-02-11T09:32:44+00:00

CELEBRACIONS

16 de febrer, a les 12:00, Eucaristia a la capella de l’escola.

OBJECTIU DE CURS

UNITS

Benvolgudes famílies,
S’acosta l’Advent i ja preparant el Nadal. Per això ens posem en contacte amb vosaltres, per comunicar-vos que, com cada any, des de l’escola organitzem LA CAMPANYA DE NADAL i us demanem la vostra col.laboració en la RECOLLIDA D’ALIMENTS.
Aquest any s’ha fet una selecció d’aliments per setmanes i tenint en compte el que es demana amb més insistència.
Cada any hi ha més gent que té problemes econòmics i creiem que és important sensibilitzar als nens/es en la solidaritat i ajuda vers els més necessitats.
L’inici de la campanya serà el dia 2 de desembre i finalitzarà el dia 19 de desembre segons la següent distribució:
– Setmana del 2 al 5 de desembre: llegums i pasta
– Setmana del 9 al 13 de desembre: aliments infantils (cereals, llet (preferiblement en pols), galetes, crema de xocolata per untar, Cola Cao)
– Setmana del 16 al 19 de desembre: llaunes de conserva
Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que avui dilluns 14 d’octubre començarem a l’escola la campanya del DOMUND i es perllongarà fins al 28 del mateix mes. Aquest any el Papa Francesc ens ha demanat que durant tot el mes d’octubre visquem un temps missioner extraordinari.
L’eslògan escollit és “Batejats i enviats”, ja que com ens diu el Papa: “Jo soc sempre una missió; tu ets sempre una missió; tot batejat i batejada és una missió. Qui estima es posa en moviment, surt de si mateix”.
Des de l’escola creiem important sensibilitzar els nostres alumnes de les necessitats que hi ha arreu del món potenciant la participació en diferents activitats solidàries.
Per això, al llarg d’aquestes dues setmanes, tots els que ho desitgeu, podeu fer una aportació missionera mitjançant els vostres fills/es.
Gràcies a tots per col·laborar-hi!

Benvolguts pares,
Amb la joia que sentim que els vostres fills/es ja siguin a 3r d’ESO, com a escola i comunitat educativa us convidem que continuïn aquest camí com a cristians que ja van iniciar amb el Baptisme.
Des de l’escola us oferim la preparació pel al sagrament de la Confirmació. Aquesta formació es realitza al llarg de dos anys i finalitza en rebre el sagrament a la Catedral de Barcelona.
Els grups es reuneixen els dilluns de 14:10h a 14:50h.
Per a qualsevol aclariment o comentari no dubteu a posar-vos en contacte amb mi. El meu correu electrònic és: yalastrue@iconcepcionistas.es
Moltes gràcies per la confiança que dipositeu en el col·legi per a la formació integral dels vostres fills/es.
Rebeu una cordial salutació.

 

 

 

Translate