Endavant, sempre endavant!

Pastoral

/Pastoral
Pastoral 2019-11-18T12:09:52+00:00

CELEBRACIONS

Eucaristia de la Nena Maria a l’esglèsia de Santa Joaquina Vedruna el 21 de novembre.

OBJECTIU DE CURS

UNITS

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que avui dilluns 14 d’octubre començarem a l’escola la campanya del DOMUND i es perllongarà fins al 28 del mateix mes. Aquest any el Papa Francesc ens ha demanat que durant tot el mes d’octubre visquem un temps missioner extraordinari.
L’eslògan escollit és “Batejats i enviats”, ja que com ens diu el Papa: “Jo soc sempre una missió; tu ets sempre una missió; tot batejat i batejada és una missió. Qui estima es posa en moviment, surt de si mateix”.
Des de l’escola creiem important sensibilitzar els nostres alumnes de les necessitats que hi ha arreu del món potenciant la participació en diferents activitats solidàries.
Per això, al llarg d’aquestes dues setmanes, tots els que ho desitgeu, podeu fer una aportació missionera mitjançant els vostres fills/es.
Gràcies a tots per col·laborar-hi!

Benvolguts pares,
Amb la joia que sentim que els vostres fills/es ja siguin a 3r d’ESO, com a escola i comunitat educativa us convidem que continuïn aquest camí com a cristians que ja van iniciar amb el Baptisme.
Des de l’escola us oferim la preparació pel al sagrament de la Confirmació. Aquesta formació es realitza al llarg de dos anys i finalitza en rebre el sagrament a la Catedral de Barcelona.
Els grups es reuneixen els dilluns de 14:10h a 14:50h.
Per a qualsevol aclariment o comentari no dubteu a posar-vos en contacte amb mi. El meu correu electrònic és: yalastrue@iconcepcionistas.es
Moltes gràcies per la confiança que dipositeu en el col·legi per a la formació integral dels vostres fills/es.
Rebeu una cordial salutació.

 

 

 

Translate