Benvolgudes famílies,
Primer de tot us volem agrair la vostra resposta generosa i solidària en la campanya del DOMUND.
S’acosta l’Advent i ja preparant el Nadal. Per això ens posem en contacte amb vosaltres, per comunicar-vos que, com cada any, des de l’escola organitzem LA CAMPANYA DE NADAL i us demanem la vostra col.laboració en la RECOLLIDA D’ALIMENTS en aquests moments en els que hi ha tantes famílies realment necessitades. Com a escola compromesa amb l’educació en valors creiem que és important sensibilitzar als nens/es en la solidaritat i ajuda vers els més necessitats.
Aquest any s’ha fet una selecció d’aliments per setmanes i tenint en compte el que es demana amb més insistència.
L’inici de la campanya serà el dia 1 de desembre i finalitzarà el dia 17 de desembre i els aliments prioritaris són:
– Oli i llegums cuites ja que moltes persones son sense sostre i no tenen mitjans per cuinar
– Aliments infantils com cereals, galetes, xocolata, Cola Cao
– Llaunes de conserva, sucre, cafè, dolços de Nadal
Moltes gràcies per la vostra col.laboració:
Atentament: Equip de pastoral

ENS PREPAREM PER A LA FESTIVITAT DE LA NENA MARIA

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Benvolguts pares,
Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que dimecres 20 d’octubre començarem a l’escola la campanya del DOMUND i es perllongarà fins al 29 d’octubre. Sabem que aquest any està sent difícil per moltes famílies però pensem que per poc que sigui la vostra aportació serà de gran ajuda a aquells que més ho necessiten.
L’eslògan escollit és “Explica el que has vist i sentit”. Des de l’escola creiem important sensibilitzar els nostres alumnes de les necessitats que hi ha arreu del món potenciant la participació en diferents activitats solidàries.
Per això, al llarg d’aquestes dues setmanes, tots els que ho desitgeu, podeu fer una aportació missionera mitjançant els vostres fills/es.
Gràcies a tots per col·laborar-hi!

Rebeu una cordial salutació,
Yolanda Alastrué

Amb la joia que sentim que els vostres fills/es ja siguin a 3r d’ESO, com a escola i comunitat educativa us convidem que continuïn aquest camí com a cristians que ja van iniciar amb el Baptisme.
Des de l’escola us oferim la preparació pel al sagrament de la Confirmació. Aquesta formació es realitza al llarg de dos anys i finalitza en rebre el sagrament a la Catedral de Barcelona. Els grups es reuneixen al migdia.
Per a qualsevol aclariment o comentari no dubteu a posar-vos en contacte amb mi. El meu correu electrònic és: yalastrue@iconcepcionistas.es
Moltes gràcies per la confiança que dipositeu en el col·legi per a la formació integral dels vostres fills/es.

Rebeu una cordial salutació,
Yolanda Alastrué Clotet
Coordinadora de pastoral