Benvolgudes famílies,
ens posem en contacte amb vosaltres per anunciar-vos que el proper 11 de desembre l’escola participarà en dues activitats en les quals ens agradaria molt comptar amb el vostre suport i participació. Aquestes activitats són:

VINE A JUGAR PER LA MARATÓ!
Com ja sabeu, “La Marató de TV3” és un acte solidari que s’organitza cada any amb la finalitat de recollir fons per a la investigació de les malalties. Aquest any està dedicada a les malalties mentals.

Us convoquem a tots i totes els/ les alumnes des de 5è de Primària fins a 1r de Batxillerat, el proper 11 de desembre, a participar-hi a l’escola sota el lema: “Vine a jugar per la Marató!”.
Com participar-hi?
– Els/les alumnes que vulguin participar hauran d’entrar a la pàgina web de l’escola i inscriure’s per jugar partits de volei i futbol.
– Fer una aportació voluntària mínima d’1€.
– Venir a participar als partits que s’organitzaran al pati de l’escola des de les 10h fins a les 14:00h (entrada per la porta del carrer Sant Magí). Hi haurà partits simultanis de futbol i volei al pati.
– Es facilitaran els horaris dels partits un cop acabades les inscripcions.
– La data límit de la inscripció és el 9 de desembre.

A partir de les 11 del matí l’AMPA organitzarà jocs a la Plaça de la Torre pels alumnes d’infantil fins a 4t de Primària. Hi haurà servei de Bar al pati de l’escola.

NOTA: Per motius de Protocol COVID, només podran accedir a l’escola els/les alumnes que vinguin a jugar els partits.

MOSTRA SOLIDÀRIA DEL FARRÓ
La mostra solidària del Farró és una mostra on participen totes les entitats culturals del barri. Enguany, l’escola tornarà a ser present donant suport a aquesta iniciativa amb una “parada” on farem petits tallers perquè els nens i nenes puguin fer i emportar-se una manualitat. La mostra estarà oberta de 10 a 19h del dissabte i entre les 11 i les 12h comptarà amb l’actuació dels alumnes de la nostra Escola de Música “Som Músics”.
Us animem a participar tant a vosaltres com als alumnes en aquesta jornada tan especial on la solidaritat és la protagonista.

Us hi esperem!!

Comissió espai cultural.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ