Totes les entrades i sortides seran sempre pel C/ Montroig (E).

Adaptació dia 10 de setembre
Per tal de poder gestionar el matí amb les precaucions sanitàries, l’organitzarem amb dos grups separats. El primer grup vindrà de 9.30 a 11 h., i el segon grup de 11.30 a 13 h. Us comunicarem, els primers dies de setembre, a quina franja haureu de venir.

Primer dia 14 de setembre:
Entrada pel C/ Montroig (E) a les 10.30 h. Les famílies podran acompanyar els seus fills i filles al pati particular de p3. Allà els acolliran tutores i especialistes per començar el primer dia escolar.
A les 12.45 h. s’obrirà la porta de Montroig (E) per aquells qui vagin a dinar a casa. Tornarem a obrir a les 14.50 h. per reprendre l’activitat a la tarda fins a les 16.45 h. que finalitzarà la jornada escolar.

Per la resta del curs:
Entrada pel C/ Montroig (E) a les 8.50 h. Les famílies podran acompanyar els seus fills i filles al pati particular de p3. Allà els acolliran tutores i especialistes per començar la jornada escolar.
A les 12.45 h. s’obrirà la porta de Montroig (E) per aquells qui vagin a dinar a casa. Tornarem a obrir a les 14.50 h. per reprendre l’activitat a la tarda fins a les 16.45 h. que finalitzarà la jornada escolar