Benvolgudes famílies, 

Amb molta il·lusió us presentem la nova proposta d’extraescolars de cara al  proper curs 2021-22. Com a escola, hem decidit canviar l’empresa que les durà  a terme. Som una empresa jove i amb la finalitat de col·laborar amb la nostra  escola fundada per dos antics alumnes d’aquí: l’lvan Pariente i l’Ignasi  Varona. 

Amb aquesta proposta ajuntem dos aspectes importants com a visió d’escola  que volem enfortir i potenciar. 

1- Revitalitzar i diversificar les extraescolars. Donar-li un toc més nostre, en  sincronia amb la línia d’escola. Les extraescolars poden ser un punt d’identitat  concepcionista obert al barri. 

2- Donar continuïtat a antics alumnes i la vinculació amb l’escola. Ells en tenen  ganes, són bons (porten tota la vida formant-se amb nosaltres) i coneixen la  casa. Anem trobant espais on poder continuar aquesta vinculació. 

A continuació trobareu informació sobre les activitats, els horaris i els preus, i  podreu omplir el formulari de preinscripció.  

Qualsevol altre dubte, no dubteu en contactar a través del següent correu: concepcionistas@avipa.es

Comptem amb tots vosaltres.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

INICIACIÓ ESPORTIVA!

PARTITS (Competirem amb tots els equips de futbol excepte 1r i 2n Prim.) (Amb tots els equips  de volei a partir de l’ESO)

Activitat complementària ESO.

Després de mesos de treball ens fa molta il·lusió poder anunciar-vos que finalment l’equip de vòlei de 3r i 4t d’ESO serà un equip federat.
Aquest gran pas vindrà acompanyat de novetats per l’equip per poder garantir una experiència completa de formar part d’un equip federat i que així puguin tenir les mateixes condicions que els altres clubs contra amb qui competirem.
– Entrenament d’una hora i mitja, de 18.10h – 19.40h dimarts i dijous.
– Material de qualitat exclusiu per l’equip federat
– Partits com a local al pavelló de l’escola virolai i podrem fer ús de la resta d’instal·lacions de les que disposem, com el pàrquing o bar.
– Inici d’entrenament la setmana del 6 – 12 de setembre.
– Inici de la competició serà a l’’octubre.
– Partits en cap de setmana. Els partits com a local seran els diumenges entre les 12h – 16h i els horaris dels partits com a visitant sortiran cada dimecres de la setmana en què
es realitza el partit.
La inscripció de l’equip l’hem de realitzar abans del 3 de setembre, per això us agrairíem la confirmació, com més aviat millor, sobre si les vostres filles formaran part del equip per tal d’obtenir totes les dades. En el següent enllaç trobareu un formulari per tal de formalitzar la preinscripció de la vostra filla a l’equip.