Aprofitant que la setmana del 24 de gener la classe de 2n A de primària vam estar confinats, vam pensar que seria una bona idea poder finalitzar el tema del barri. Podien escollir entre els carrers propers a l’escola o bé el lloc on viuen i l’objectiu era construir una maqueta amb diferents materials que tinguéssim a casa.

L’activitat ens va agradar moltíssim i vam fer volar la imaginació i han sortir projectes realment espectaculars. Principalment, hem fet servir material reciclat, ja que a l’escola també estem fent un treball de conscienciació de reutilització del material. Així doncs, vam fer sevir, paper, cartró, tetrabricks, ampolles de plàstic, porexpan, etc.

Les consignes que se’ls hi van donar van ser que havia d’aparèixer alguns serveis que haguéssim treballat a l’aula i que fossin propers a casa o a l’escola, com ara places, biblioteques, comerços, mercats, etc.

El fet de disposar de més temps, ens va permetre gaudir de l’activitat al llarg de tota la setmana. El darrer dia de classe on line vam destinar-lo a fer una exposició oral de cadascuna de les maquetes. Des de casa vam mostrar les nostres creacions i vam explicar quin material havíem utilitzat i com ens havíem organitzat per donar forma a la nostra idea. Va ser una classe molt entretinguda i dinàmica.

De tornada a l’escola, ens va fer molta il·lusió portar els nostres treballs i poder-los exposar per tal que la resta de l’escola pogués veure la nostra feina.

Hem estat molt contents amb aquest projecte i ens ha ajudat a conèixer millor l’entorn on vivim.