Ja estem en plena primavera i, amb ella, sembla que per fi ha arribat la caloreta. Res millor per refrescar-nos que una boníssima llimonada natural! Això és el que hem preparat i hem gaudit els nens i nenes de P3 aquesta setmana. 

Com tots els bons xefs de cuina, abans de començar a manipular els aliments hem fet un bon rentat de mans, ens hem posat el davantal i.. ja podem començar!

La Diana ens ha ajudat a tallar les llimones, ja que el ganivet de serra és una mica perillós, però només una mica d’ajuda, eh?, després hem anat esprement les llimones per torns i, de tant en tant, havíem de buidar el got a la gerra fent servir el colador. Quan ja teníem tot el suc dins la gerra hem afegit el sucre i l’aigua.

Després hem anat a collir unes fulles de menta a les plantes aromàtiques de l’escola i les hem afegit a la nostra llimonada per donar-li un toc especial. Finalment hem posat uns quants glaçons perquè estigués ben fresca.

Ja només ens quedava el darrer pas i el més important… tastar-la i gaudir-la a l’aire lliure amb els companys (compartint la llimonada però sense compartir gots, és clar). Què bona ens ha quedat!

Us deixem els ingredients perquè la pugueu fer també a casa vostra:

– 7 o 8 llimones

– 1’5 litres d’aigua

– 120 grams de sucre

– Unes fulletes de menta

– Uns quants glaçons