Els alumnes de Primer Cicle de Primària hem començat el curs amb moltes ganes i il·lusió de poder tornar a l’escola després de tants mesos a casa.

Ens hem retrobat amb els amics, els professors, els monitors de menjador i hem tornat a jugar al pati i a treballar a les classes. Aquest curs, però, és una mica diferent a causa de la pandèmia. Des del primer dia hem hagut d’aprendre a conviure amb nous hàbits i maneres de fer que els alumnes, famílies i professors hem integrat en el nostre dia a dia. Gràcies al treball en equip i a la col·laboració mútua ens hem adaptat a la nova situació amb optimisme i com diu la nostra fundadora mirant “Endavant, sempre endavant!”.

Comencem el dia entrant de forma esglaonada per evitar aglomeracions, ens prenen la temperatura i ens posen gel hidroalcohòlic a les mans. Tot seguit pugem a la classe on ens esperen els mestres amb les aules ben ventilades, de vegades ens hem d’abrigar perquè amb tant corrent d’aire no ens volem constipar! 

La mascareta ja forma part del nostre vestuari habitual, en portem de molt divertides i originals i van amb nosaltres durant tota la jornada escolar.

Abans d’anar al pati esmorzem a la classe després d’haver-nos rentat les mans amb aigua i sabó.

En tornar del pati ens rentem les mans un altre cop i ens preparem per encarar l’última part del matí.

Si hem d’anar al lavabo no ens oblidem mai del gel, tant a l’anar com al tornar!

Quan arriba l’hora de dinar, fem una fila i ens tornem a rentar les mans amb aigua i sabó una altra vegada. Igualment quan entrem a les 15h. Ja som uns experts!

I per acabar el dia ens posem tots gel hidroalcohòlic per marxar a casa tots ben desinfectats!

En poques setmanes hem après molt bé totes les noves rutines i els protocols i no ens ha suposat cap problema conviure amb ells a l’escola!