S’acosta el NADAL.
Unes dates molt senyalades i esperades pels nostres nens i nenes. Sabem que aquest any serà ben diferent per la situació que estem vivint i que potser no farem les mateixes coses com anys anteriors, però el que mantenim igual és la IL.LUSIÓ.
Falten pocs dies però a l’escola ja ens estem preparant, és temps d’ADVENT i a les converses que fem a la rotllana pensem que podem fer per millorar doncs a vegades hi ha coses que ens costen més i ens hem d’esforçar. També esperem emocionats qui s’emporta la xocolata del nostre calendari…. a qui li tocarà avui?
Son dies que treballem molt però gaudim del que fem i aprenem. Mireu, mireu quantes coses
estem fent…
Hem guarnit les classes i els passadissos amb el PESSEBRE i garlandes de llums de colors, també tenim a SSMM REIS d’ORIENT que ens observen… aquest any pensem que no hi haurà carbó doncs ens hem portat molt bé!!
I ara ja estem tots ben nerviosos esperant que arribi el TIÓ…que amb aquest fred que fa ja tenim la manta preparada per abrigar-lo bé.
En aquestes dates tan especials no ens oblidem de la gent que no podrà gaudir d’aquestes festes i no tenen menjar, ens solidaritzem amb ells portant aliments a la campanya de recollida d’aliments organitzada per l’escola.
Són moments irrepetibles i ens agrada compartir-los amb tots vosaltres i és que a l’escola
volem que els nostres dies estiguin plens d’alegria!!
Aprofitem per desitjar-vos un BON NADAL!!