FIRST LEGO LEAGUE és un programa internacional que té com a objectiu el despertar l’interès per la ciència i la tecnologia entre els joves. Està dirigida a alumnes d’entre 10 i 16 anys i pensada perquè treballin en equips, com una fórmula per apostar per l’aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu amb una posada en escena atractiva, creativa i totalment innovadora.

FIRST LEGO League és un desafiament que cal resoldre mitjançant una solució innovadora on els alumnes fan la feina.

Un equip el formen fins a 10 alumnes d’edats diferents i un entrenador que exerceix el paper de suport de grup, sense arribar a portar el lideratge.

L’equip és qui es fixa els seus objectius i la finalitat del seu projecte, i és també qui busca les eines necessàries per dur a terme una participació que els aporti alguna cosa més que una experiència.

El principal objectiu de FIRST LEGO League és que, abans de res, formar part d’aquesta experiència sigui alguna cosa que faci créixer la motivació per l’aprenentatge, i que a més millori les perspectives de cada alumne sobre si mateix, mitjançant la resolució d’un desafiament estretament lligat a la realitat.

El desafiament consta de tres parts: la realització d’un projecte científic amb una solució innovadora, la competició de robots, en què cada equip construeix un robot de LEGO per resoldre les missions que es presenten en una partida contrarellotge, i la presentació de valors FLL: nosaltres treballem, nosaltres ensenyem el que treballem i som conscients de com ho fem. A més d’una eina educativa potent, FIRST LEGO League és també un espai on es posen en pràctica les metodologies que seguim en LEGO Education ROBOTIX.

Aquestes tres parts converteixen FIRST LEGO League en una competició amistosa on es donen la mà la competició i la cooperació, donant lloc a el gran valor de FLL: la coopertición. Aquest clima de treball és el que afavoreix el desenvolupament i construcció de les habilitats i capacitats de segle XXI, amb una màxima molt atractiva: aprenem mentre fem i, sobretot, ens divertim!

HORARIS

ENLLAÇOS PER A VEURE LA NOSTRA PARTICIPACIÓ

El dissabte de 9 a 10 h, FLL BARCELONA II a la Sala 6, podeu veure al grup TecnoConcep amb el següent enllaç:

https://www.firstlegoleague.soy/retransmisiones/

VISITA LA NOSTRA PÀGINA D’EDUROBÒTICA!