NOVES EXTRAESCOLARS:

Benvolgudes famílies,

Amb molta il·lusió us presentem la nova proposta d’extraescolars de cara al  proper curs 2021-22. Com a escola, hem decidit canviar l’empresa que les durà  a terme. Som una empresa jove i amb la finalitat de col·laborar amb la nostra  escola fundada per dos antics alumnes d’aquí: l’lvan Pariente i l’Ignasi  Varona.

Amb aquesta proposta ajuntem dos aspectes importants com a visió d’escola  que volem enfortir i potenciar.

1- Revitalitzar i diversificar les extraescolars. Donar-li un toc més nostre, en  sincronia amb la línia d’escola. Les extraescolars poden ser un punt d’identitat  concepcionista obert al barri.

2- Donar continuïtat a antics alumnes i la vinculació amb l’escola. Ells en tenen  ganes, són bons (porten tota la vida formant-se amb nosaltres) i coneixen la  casa. Anem trobant espais on poder continuar aquesta vinculació.

A continuació trobareu informació sobre les activitats, els horaris i els preus, i  podreu omplir el formulari de preinscripció.

Qualsevol altre dubte, no dubteu en contactar a través del següent correu: concepcionistas@avipa.es

Comptem amb tots vosaltres.

 

ESCOLA DE MÚSICA:

Com ja sabeu, aquest curs comptem ja amb el projecte de l’Escola de Música SOM MÚSICS que abraça des de 1r de primària fins a 4rt de primària. Tots els infants compten amb dues hores més de música, dins de l’horari lectiu, fet que valorem molt positivament, ja que estan gaudint molt d’aquesta formació i sabem que ha estat un pas endavant en la seva formació integral.

Tots els infants toquen el carilló, i a més, tenen la possibilitat d’aprendre un nou instrument. Els instruments que s’ofereixen per al curs 2021 – 2022 són: el piano, violí, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxòfon, trombó, trompeta i bateria.

Les classes es realitzaran en les franges de migdia o de tarda, comptant amb músics professionals que sumen una gran experiència com a pedagogs i intèrprets.

Per tal de poder fer una aproximació de grups així com d’espais i horaris seria convenient que els qui estigueu interessats ens contacteu a l’adreça de correu electrònic sommusics@iconcepcionistas.es indicant nom de l’alumne, curs que farà a partir de setembre i instrument escollit. En el cas dels instruments us proposem que trieu tres instruments, per ordre de preferència (1, 2 i 3) per poder tenir opcions a l’hora de poder quadrar horaris i professionals.

Us informem que incorporem el protocol d’higiene i mesures de seguretat recomanats, desinfecció dels instruments abans i després de cada sessió.

El preu de les sessions són: 70€/mitja hora setmanal – 100€/tres quarts d’hora setmanal

 

 

 

 

GUITARRA:

 

 

 

 

    

 

PERMANÈNCIES I ACTIVITAT ESO MIGDIES DE DIMECRES:

Les permanències es realitzaran en els horaris habituals de cada any.

Matins: 7:45h a 8:45h

Tardes: 17:00h 18:00h

QUOTES MENSUALS ESPECIALS

Les quotes mensuals seran les següents per a aquelles famílies que portin als filles/es tots els dies.

  1. 30m/dia = 25€/mes

  2. 1h/dia = 35€/mes

  3. 1h30m/dia*= 55€/mes

  4. 2h/dia* = 65€/mes

*En cas de que participin al matí i tarda i facin més hores

També oferim un preu especial per aquells que portin els seus fills de forma regular.

  1. 2 dies a la setmana 30min = 10€/mes

  2. 3 dies a la setmana 30min= 15€/mes

  3. 4 dies per setmana 30min = 20€/mes

  1. 2 dies a la setmana 1h = 20€/mes

  2. 3 dies a la setmana 1h= 25€/mes

  3. 4 dies per setmana 1h = 30€/mes

Per últim també es podrà realitzar pagaments per dies esporàdics. El preu serà el següent:

–        Dia esporàdic 1h= 4€/dia

–        Dia esporàdic 30 min= 2€/dia

El pagament de les permanències es farà a través de domiciliació bancària i es cobrarà al principi de cada mes.

Aquest primer mes de Setembre, es cobrarà sumant-se a la quota d’Octubre ajustant el preu als dies que hagi assistit el vostre fill/a. De forma excepcional aquest primer mes es cobrarà 1€/dia en cas de fer 1 hora i 0,50€/dia en cas de fer 30m/dia.

A partir del mes d’Octubre totes aquelles famílies que decideixin acollir-se a una quota mensual especial, abans del dia 1 d’Octubre, hauran de proporcionar la informació requerida a continuació a través del següent mail: concepcionistas@avipa.es o haver facilitat aquesta informació de forma presencial a Ivan Pariente encarregat de les permanències.

 

Aquesta activitat està dividida en dues parts:

La primera part de 15:15 a 16:00 serà temps d’estudi que els/les alumnes/as podrán destinar a estudiar i a preparar millor el curs.

La segona part serà de 16:00 a 17:00 on els/les alumnes/as realitzaran diferents activitats esportives al pati i/o gimnàs de l’escola.

Els/les alumnes/as que es vulguin quedar a dinar a l’escola abans de l’activitat ho podran fer, s’hauran de posar en contacte amb Scolarest que és qui gestiona el tema dels menjadors.

 

 

 

 

Grups d’aprofundiment en la fe i d’ iniciació als sagraments.

Tenim 2 grups de 1a comunió de 4t de primària i de 3r de primària encara no sabem si un o dos perquè fins el 4 d’octubre estan apuntant-se.

De confirmació hi ha un de 4t d’ESO i un de 3r d’ESO

Grups ADAMAH:  1 grup de 5è de primària i un altre de 6è

Iluminados: 1 grup de reflexió  de 2n de Batx