Pàgina pendent dels nous protocols per la Covid-19.

 

ESCOLA DE MÚSICA:

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, aquest curs que estem acabant, hem posat en marxa el projecte de l’Escola de Música iniciat en els cursos de 1r i 2n de primària (Som músics). La primera fase d’aquest projecte ha estat augmentar a tres hores setmanals la formació musical dels nostres alumnes, fet que valorem molt positivament ja que han gaudit molt d’aquesta formació i sabem que ha estat un pas endavant en la seva formació integral. També hem començat a introduir algun instrument com el “carrilló” . Enguany hem fet pels alumnes i també pels pares , de 1r i 2n de primària una roda d’instruments  en la que han pogut gaudir de la interpretació de professionals  i han pogut interactuar tenint així un primer contacte amb el piano, violí, violoncel, flauta travessera, clarinet, trombó, trompeta.

Pel curs 2020-2021 tenim una oferta d’activitats extraescolars relacionades amb l’escola de música mantenint també les activitats que vam introduir l’any passat amb l’escola d’arts escèniques EXIT. Les activitats es realitzaran en horaris de migdia. També es continuarà fent l’activitat de piano i guitarra com fins ara de les que us n’enviarem informació el mes de setembre. Us volem també oferir la possibilitat d’un nou instrument , la bateria ,que esperem  tingui també una bona acollida .

Per tal de poder fer una aproximació de grups així com d’espais i horaris seria convenient que els qui estigueu interessats ens respongueu aquest correul a l’adreça de correu electrònic margadomenech@iconcepcionistas.es  indicant nom de l’alumne, curs que farà a partir de setembre i instrument escollit ,i/o activitat de dansa  i teatre musical. En el cas dels instruments us  proposem que trieu tres instruments, per ordre de preferència (1, 2 i 3) per poder tenir opcions a l’hora de poder quadrar  horaris i professionals.

Us informem que incorporem el protocol d’higiene i mesures de seguretat recomanats , desinfecció dels instruments abans i després de cada sessió.

Preus de les activitats  .

Instruments:   violí, violoncel, flauta travessera, clarinet, trombó, trompeta

Fins a 10 anys -Sessió de 30 minuts-110 €/  mes

A partir de 10 anys – Sessió  de 45 minuts 150 € /mes

Dansa i teatre musical25 € /mes

Extraescolas d’Activa:

No dubtis i reserva ja la teva plaça!

INSCRIPCIONS directament a l’enllaçwww.plataforma-activa.org

 

 

 

GUITARRA:

 

 

    

 

PERMANÈNCIES.

 Pel matí de de dilluns a divendres de 7:45 a 8:50h i per la tarda també de dilluns a divendres de 17:00 a 18:00h.

Si algun dia puntual necessiteu d’aquest servei de tarda, per tal que la responsable de permanències pugui recollir el vostre fill/a a la classe s’ha d’avisar a l’escola trucant per telèfon o escrivint un correu a crismaru123@gmail.com

 

 

Grups d’aprofundiment en la fe i d’ iniciació als sagraments.

Tenim 2 grups de 1a comunió de 4t de primària i de 3r de primària encara no sabem si un o dos perquè fins el 4 d’octubre estan apuntant-se.

De confirmació hi ha un de 4t d’ESO i un de 3r d’ESO

Grups ADAMAH:  1 grup de 5è de primària i un altre de 6è

Iluminados: 1 grup de reflexió  de 2n de Batx