PREINSCRIPCIÓ A LES EXTRAESCOLARS DEL CURS 2022-2023

NOVES EXTRAESCOLARS:

Benvolgudes famílies,

Amb molta il·lusió us presentem la nova proposta d’extraescolars de cara al  proper curs 2021-22. Com a escola, hem decidit canviar l’empresa que les durà  a terme. Som una empresa jove i amb la finalitat de col·laborar amb la nostra  escola fundada per dos antics alumnes d’aquí: l’lvan Pariente i l’Ignasi  Varona.

Amb aquesta proposta ajuntem dos aspectes importants com a visió d’escola  que volem enfortir i potenciar.

1- Revitalitzar i diversificar les extraescolars. Donar-li un toc més nostre, en  sincronia amb la línia d’escola. Les extraescolars poden ser un punt d’identitat  concepcionista obert al barri.

2- Donar continuïtat a antics alumnes i la vinculació amb l’escola. Ells en tenen  ganes, són bons (porten tota la vida formant-se amb nosaltres) i coneixen la  casa. Anem trobant espais on poder continuar aquesta vinculació.

A continuació trobareu informació sobre les activitats, els horaris i els preus, i  podreu omplir el formulari de preinscripció.

Qualsevol altre dubte, no dubteu en contactar a través del següent correu: concepcionistas@avipa.es

Comptem amb tots vosaltres.

 

ESCOLA DE MÚSICA:

Com ja sabeu, aquest curs comptem ja amb el projecte de l’Escola de Música SOM MÚSICS que abraça des de 1r de primària fins a 4rt de primària. Tots els infants compten amb dues hores més de música, dins de l’horari lectiu, fet que valorem molt positivament, ja que estan gaudint molt d’aquesta formació i sabem que ha estat un pas endavant en la seva formació integral.

Tots els infants toquen el carilló, i a més, tenen la possibilitat d’aprendre un nou instrument. Els instruments que s’ofereixen per al curs 2021 – 2022 són: el piano, violí, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxòfon, trombó, trompeta i bateria.

Les classes es realitzaran en les franges de migdia o de tarda, comptant amb músics professionals que sumen una gran experiència com a pedagogs i intèrprets.

Per tal de poder fer una aproximació de grups així com d’espais i horaris seria convenient que els qui estigueu interessats ens contacteu a l’adreça de correu electrònic sommusics@iconcepcionistas.es indicant nom de l’alumne, curs que farà a partir de setembre i instrument escollit. En el cas dels instruments us proposem que trieu tres instruments, per ordre de preferència (1, 2 i 3) per poder tenir opcions a l’hora de poder quadrar horaris i professionals.

Us informem que incorporem el protocol d’higiene i mesures de seguretat recomanats, desinfecció dels instruments abans i després de cada sessió.

El preu de les sessions són: 70€/mitja hora setmanal100€/tres quarts d’hora setmanal

 

 

 

PERMANÈNCIES I ACTIVITAT ESO MIGDIES DE DIMECRES:

Les permanències es realitzaran en els horaris habituals de cada any.

Matins: 7:45h a 8:45h             Tardes: 17:00h 18:00h

QUOTES MENSUALS ESPECIALS

Les quotes mensuals seran les següents per a aquelles famílies que portin als filles/es tots els dies.

 

També oferim un preu especial per aquells que portin els seus fills de forma regular.

 

El pagament de les permanències es farà a través de domiciliació bancària i es cobrarà al principi de cada mes.

 

Aquesta activitat està dividida en dues parts:

La primera part de 15:15 a 16:00 serà temps d’estudi que els/les alumnes/as podrán destinar a estudiar i a preparar millor el curs.

La segona part serà de 16:00 a 17:00 on els/les alumnes/as realitzaran diferents activitats esportives al pati i/o gimnàs de l’escola.

Els/les alumnes/as que es vulguin quedar a dinar a l’escola abans de l’activitat ho podran fer, s’hauran de posar en contacte amb Scolarest que és qui gestiona el tema dels menjadors.

 

 

 

 

Grups d’aprofundiment en la fe i d’ iniciació als sagraments.

Tenim 2 grups de 1a comunió de 4t de primària i de 3r de primària encara no sabem si un o dos perquè fins el 4 d’octubre estan apuntant-se.

De confirmació hi ha un de 4t d’ESO i un de 3r d’ESO

Grups ADAMAH:  1 grup de 5è de primària i un altre de 6èIluminados: 1 grup de reflexió  de 2n de Batx

 

 

EXTRAESCOLARS ARTÍSTIQUES:

TEATRE MUSICAL 

Amb el Teatre Musical, actuaràs, cantaràs i ballaràs, i tot en una mateixa activitat!

Som l’Anna i la Laura Ventura, ex-alumnes de l’escola que hem fet de la nostra passió la nostra professió.  Després de molts anys trepitjant escenaris i amb més de 15 anys d’experiència en la docència, volem acostar les arts escèniques als alumnes concepcionistes.

Treballem a partir de contes populars i de musicals de moda (segons els gustos i nivells de cada grup), en català, castellà o en anglès! A final de curs protagonitzarem un musical que presentarem davant un públic molt especial, les famílies! Aquesta darrera fase d’escenificació és només el resultat i no l’objectiu de l’activitat, ja que es prioritza el procés i l’aprenentatge.

Les arts escèniques, a més de ser molt divertides, tenen una infinitat de beneficis per al desenvolupament de l’alumnat. Afavoreixen les relacions socials i el treball en equip, fomentant la creativitat com a mitjà per vehicular les emocions.

Escriviu-nos a info@exitescenic.es per inscriure’t!

ANGLÈS: 

Kids&Us fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

Els infants arriben al món dotats d’un cervell en el qual la majoria de circuits estan desconnectats, entre ells els del llenguatge. Per connectar i activar aquesta poderosa xarxa, l’hem d’envoltar d’estímuls significatius que potenciïn al màxim les habilitats innates per aprendre. A Kids&Us volem aprofitar i optimitzar tots els mecanismes que s’activen durant els primers anys de vida per posar-los al servei de l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua.

Contacte: coordinacio.escoles@kidsandus.es

→Descarregar PDF informatiu

 

GUITARRA:

L’activitat de guitarra es realitzarà com cada any de dilluns a dijous dins l’horari de les 13.00 h. fins les 15.00 h., depenent dels grups. Durant el curs es potenciarà l’aprenentatge de l’instrument d’una forma àgil i divertida, sempre des d’una perspectiva oberta a diferents tipus de música. Els grups són reduïts i les classes individuals. D’altra banda es fomentarà la relació entre companys en formar grups de música de cambra, això és transcendental perquè adquireixin responsabilitats i vegin la importància del treball en equip. Es donaran nocions de llenguatge musical, imprescindible per a dominar l’instrument.
Durant el curs 2022/2023 per a aquells que ho desitgen s’obre la possibilitat d’obrir dos grups, dimarts i dijous en horari de tarda, al principi per als alumnes que estiguin interessats en ampliar més profundament tant el llenguatge musical com l’instrument amb nocions acadèmiques.