Benvolgudes famílies, 

Estem encantades de tornar a formar part de l’oferta d’extraescolars de L’escola Concepcionistes.  Us donem la benvinguda a Dansa i/o Teatre Musical!

Volem apropar el teatre, el cant i la dansa a l’alumnat de l’escola Concepcionistes.  Gràcies a l’activitat, descobriran un lloc on explorar un univers creatiu a partir del joc teatral, els contes, les improvisacions, la música i la imaginació.

L’equip docent està format per pedagogs i professionals de les arts escèniques que acompanyen l’alumne/a en el seu aprenentatge, fomentant valors com l’escolta, el respecte i l’empatia. A l’aula afavorim un ambient de treball de confiança, on fer créixer les habilitats artístiques, on descobrir i descobrir-se, on connectar i establir vincles d’amistat amb persones amb interessos i sensibilitats afins.

Durant el curs els grups faran mostres tancades per a poder observar i valorar el treball dels companys/es, augmentant el sentit crític (constructiu) així com apreciant l’esforç que requereix posar-se davant d’un públic i fomentant el respecte.

A final de curs cada grup realitzarà una mostra final presentant una obra de Teatre Musical (pot incloure cançons o balls en diferents idiomes), i a Dansa presentaran coreografies que hagin treballat al llarg del curs.  Val a dir que aquesta darrera fase d’escenificació és el resultat i no l’objectiu de l’activitat, ja que es prioritza el procés i l’aprenentatge.

Treballem i fomentem:
– Expressió oral, corporal i emocional.
– Gestió de les emocions.
– Treball en equip
– Creativitat i empatia.
– Resolució de conflictes
– Confiança i seguretat de l’alumne a través del joc teatral
– Potenciar la memòria