Joc d’equilibris

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 VINCLES és un centre especialitzat de logopèdia i psicologia

.

El seu equip:

.

.

Carla Roldán -logopeda i especialista en trastorns d’aprenentatge i de conducta.

La Carla és graduada en logopèdia, formada en psicologia, en rehabilitació dels trastorns de la veu i màster en intervenció logopèdica per la Universitat Complutense de Madrid. De la seva experiència treballant amb infants amb trastorns de l’aprenentatge i la conducta, dels dubtes i la necessitat d’assessorament de les famílies,en sorgeix l’interès d’aproximar-se a pares i educadors fent xerrades i formacions.

Fa quatre anys que gaudeix treballant com a logopeda a dues escoles, aprenent cada dia de mestres i famílies. També ha treballat en centres interdisciplinaris i amb petita infància a un CDIAP. La seva trajectòria professional abasta principalment la població infantil, des de l’atenció primerenca a l’adolescència, abordant la intervenció amb una visió global, on diferents professionals de l’entorn del nen i la mateixa família són part imprescindible del procés. És per aquest motiu que considera l’espai familiar una molt bona oportunitat per nodrir-se els uns als altres d’experiències, coneixements i aprenentatges; així com trobar recolzament sigui quin sigui el nostre paper entorn la vida d’un infant o adolescent.

Gemma Sànchez- psicòloga i especialista en habilitats socials, gestió emocional i comunicació.

La Gemma Sànchez és psicòloga, formada en dificultats d’aprenentatge, en Trastorns de l’Espectre Autista i actualment especialitzant-se en Psicologia Perinatal, és a dir, en l’acompanyament a famílies en l’etapa de l’embaràs, part i postpart i la criança en les primeres etapes de la vida. La seva pràctica professional es centra en acompanyar nens/es i joves amb dificultats d’habilitats socials, gestió emocional, comunicació i les seves famílies, oferint suport i pautes per aconseguir un dia a dia més senzill, promovent l’autonomia dels infants.

Ofereix grups d’habilitats socials per a nens i nenes, oferint-los eines i recursos per desenvolupar-se millor a l’escola, a les extraescolars, amb la seva família i al cap i a la fi convertir-se en infants més autònoms, feliços i capaços. La Gemma veu l’espai familiar com una oportunitat per apropar-se a les famílies en general, no només aquelles que acudeixen a Vincles perquè hi ha alguna necessitat concreta, sinó a totes les mares i pares que necessiten ser escoltades, acompanyades i sostingudes en les dificultats que poden sorgir al dia a dia amb la criança dels seus fills i filles.

.

Gemma Tejedor – psicòloga i terapeuta familiar

La Gemma és llicenciada en psicologia i formada en psicobiologia i neurociència cognitiva, en el camp acadèmic i en recerca. Especialitzada en teràpia familiar sistèmica per a la pràctica clínica i més darrerament en psicomotricitat i psicopedagogia. Té experiència professional en el camp de la intervenció psicopedagògica, havent treballat en l’equip psicopedagògic de dues escoles i des de l’àmbit terapèutic, té l’experiència d’haver treballat com a psicòloga i terapeuta familiar en dos centres especialitzats en infants, adolescents, joves, adults i famílies.

La Gemma veu l’espai familiar de mares i pares com una oportunitat de debat, reflexió i acompanyament des d’on compartir experiències i recursos per reforçar l’educació cap als fills i la convivència familiar. També, una oportunitat de “fer pinya” i “fer xarxa”.

.

Sònia Zamora – logopeda i responsable de Vincles

La Sònia és diplomada en logopèdia, formada en psicologia i especialitzada en el camp de la neurorehabilitació tant infantil com d’adults. Té experiència professional en l’àmbit educatiu, havent treballat a una escola com a logopeda i en l’àmbit de la intervenció logopèdica en centres especialitzats, abarcant des de l’atenció primerenca fins al treball amb adults, en les diferents vessants de la logopèdia i l’acompanyament familiar.

La Sònia veu l’espai familiar de mares i pares com un projecte que vol donar un aire diferent i fresc, creant un punt de trobada on promoure connexions entre tots els components i que permetin compartir coneixements i experiències per a enriquir-nos i empoderar-nos a seguir fent i millorant els vincles interns i externs de les nostres famílies.

.