La nostra escola, dins del Projecte Educatiu de Centre, està realitzant diferents accions, destinades a fer una escola més sostenible, i formar als nostres alumnes per que aprenguin com els ambients naturals funcionen i en particular com els éssers humans poden gestionar els ecosistemes per a viure de manera sostenible, minimitzant la degradació, la contaminació de l’aire, aigua o sòl, i les amenaces a la supervivència d’altres espècies de plantes i animals.

Treballem de forma vertical i en totes les etapes, per aconseguir una formació integral i implicar a tot l’alumnat, professorat i personal no docent de l’escola,  en diferents àmbits o línies d’actuació que són:

– Hort escolar.

– Recollida i reducció selectiva de paper i cartró.

– Recollida selectiva de piles.

– Dijous “Esmorzem Fruita”.

Tenim un projecte on col·laborem amb la fundació GAEM
per a la recollida de taps de plàstic i ajudar a l’investigació contra l’esclerosi múltiple. Projecte treballat desde APSconcepcionistes.

La nostra escola ha rebut el diploma que ens acredita com a membres de la xarxa d’escoles de l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona!

L’obtenció del diploma consolida aquest projecte com una línia important del projecte educatiu de l’escola que permet ubicar el nostre centre dins del mapa de les escoles que treballen per millorar el futur dels seus alumnes implicant-los directament en la millora del seu entorn.

El programa escoles verdes aquí.

Actualitat Agenda 21