Docents en constant formació

L’escola Concepcionista aposta per una formació constant del seu equip docent i des d’aquesta pàgina volem fer visible aquest esforç en benefici dels aprenentatges.

Després dels cursos de formació realitzats durant l’estiu tornem amb aquesta secció amb força:

2 de novembre: Us volíem comentar una nova formació que farem tot el claustre conjuntament. Des de les aportacions i objectius que ens vam plantejar amb la proposta de fer un projecte interdisciplinar trimestral, i per tal de poder tenir una ajuda i seguiment en la seva aplicació amb pautes comuns per dur-ho a terme, hem pogut encabir una formació de 2 hores.

 

De l’1 al 6 d’octubre, Lluís Perarnau realitza una estada pedagògica a York.

Dissabte 23 de setembre: Reunió grups ADAMAH a Madrid. Assisteixen Yolanda Alastrué i M. Inmaculada Fernández.

 

Curs passat:

1 de juny. Toni C. i Lluís P. assisteixen a la jornada de “Xarxes pel canvi”.

25 de maig. Curs Brain Gym a Madrid. Assisteixen: Elena Vázquez i Cristina Floro

24 de maig. Jornada de la FECC sobre convivència escolar. Assisteix: M.Carmen Hernández. Lloc: Escolàpies Llúria,DAk_fIgXsAE_9W3

28 d’abril. Segona reunió de les Xarxes per al canvi. 9-13 h. Lloc: Biblioteca de la nostra escola. Assisteixen: Lluís Perernau i Toni Castillo.

27 d’abril. Curset de Brain Gym. Assisteixen: Cristina Floro i Elena Vázquez.

25 d’abril. Conferència “Múltiples llenguatges, eines del coneixement”de Xarxes per al canvi. Lloc: CCCB. Hora: 18-20 h. Assisteixen: Lluís Perernau i Toni Castillo.

  24 d’abril.  Cicle de conferències  que porta per títol:“Ser-hi, participar i aprendre”. Assisteix Míriam Ortega.

22 d’abril. Formació de l’ús del desfibril·lador pel personal del centre. Assisteixen: Inma Portet, Maite Huguet, Lupe Cabeza,Víctor Bayona,Margarita Domènech, Natxo García, Magí Barneda, Miriam Ortega, Lluís Perernau, M.Carmen Hernández.

30 de març. Curset de Brain Gym a Madrid. Assisteixen Elena Vázquez i Cristina Floro

28 de març. Lluís Perernau i Toni Castillo assisteixen a la primera sessió de treball de “Xarxes per al canvi”. Lloc: Institut Serrat i Bonastre

 

23 de març. Formació de ABP (Aprenentatge basat en problemes) pels professors i professores de secundària i batxillerat.

7 de març. Míriam Ortega assisteix al Seminari ( EAP). Equips d’assessorament i orientació psicopedagògica

1 de març. Lluís Perernau participa a la jornada informativa sobre les PAU a la UB.

 23 de febrer.  Toni Castillo i Lluís Perarnau participen a la conferència “Processos que impulsen la millora sostinguda” de Roser Salavert, del programa Xarxes per al canvi, de 18 a 20 h. a la sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Del 26 de febrer al 3 de març, viatge pedagògic a Anglaterra per a tratar sobre lideratge educatiu i innovació, on serà present Dave Harris. Assistirà M. Carmen Hernández.

El 23 de febrer l’Elena Vázquez i la Cristina Floro participen en el curs de Brain Gym a Madrid.

El 23 de febrer reunió procés de pre-inscripció curs 17-18. Lloc: CRP de Sarrià. Assisteixen: Margarita D.Lluís P. i M. Carmen H.

Els dies 16 i 23 de febrer el professorat de Secundària  assistirà a un curs sobre treball per projectes de l’editorial Baula.

 

 

C1_QUrSWQAUoc2c