Com ja sabeu, aquest curs comptem ja amb el projecte de l’Escola de Música SOM MÚSICS que abraça des de 1r de primària fins a 4rt de primària. Tots els infants compten amb dues hores més de música, dins de l’horari lectiu, fet que valorem molt positivament, ja que estan gaudint molt d’aquesta formació i sabem que ha estat un pas endavant en la seva formació integral.

Tots els infants toquen el carilló, i a més, tenen la possibilitat d’aprendre un nou instrument. Els instruments que s’ofereixen per al curs 2021 – 2022 són: el piano, violí, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxòfon, trombó, trompeta i bateria.
Les classes es realitzaran en les franges de migdia o de tarda, comptant amb músics professionals que sumen una gran experiència com a pedagogs i intèrprets.

Per tal de poder fer una aproximació de grups així com d’espais i horaris seria convenient que els qui estigueu interessats ens contacteu a l’adreça de correu electrònic sommusics@iconcepcionistas.es indicant nom de l’alumne, curs que farà a partir de setembre i instrument escollit. En el cas dels instruments us proposem que trieu tres instruments, per ordre de preferència (1, 2 i 3) per poder tenir opcions a l’hora de poder quadrar horaris i professionals.

Us informem que incorporem el protocol d’higiene i mesures de seguretat recomanats, desinfecció dels instruments abans i després de cada sessió.

El preu de les sessions són: 70€/mitja hora setmanal – 100€/tres quarts d’hora setmanal