El passat mes d’octubre els alumnes de 5è i 6è vam fer la nostra primera excursió d’aquest curs escolar. Una excursió molt diferent a les que havíem fet fins ara, ja comencem a ser grans…
La sortida va ser molt maca, creuant el Parc de Collserola, des del Parc del Laberint
d’Horta, fins al Monestir de Sant Cugat; en grups barrejats entre nosaltres i gaudint de la natura en companyia dels amics al nostre aire pel camí traçat i indicat pels professors. Tots vam poder seguir amb èxit i arribar a la meta proposada ja que la caminada estava adaptada a les nostres condicions físiques (uns 11kms en total)
L’experiència va ser magnífica: vam respirar aire pur sense mascaretes per un camí tranquil i en un entorn saludable i bonic; observant els colors de la vegetació, propis de la tardor, amb un ambient agradable amb sol i bon temps.
Vam aprendre noms de plantes, vam descobrir petjades de diferents animals i ens vam divertir caminant, xerrant, cantant i compartint grans moments.
És una sortida que repetiríem, i de ben segur, que tots ens apuntariem per gaudir una vegada més de l’espai lliure, i així, alliberar-nos dels espais tancats i les mascaretes.
És una de les millors excursions que hem fet a l’escola!