Cambridge exams

Notícies:

Us informem que ja hem rebut els certificats dels alumnes que van realitzar els exàmens oficials del Cambridge. El dia 11 d’octubre farem entrega dels certificats a les 11h a la nostra biblioteca!thumbnail

Actualment, el coneixement de l’anglès és una eina que no només és important per als estudis universitaris, sinó que també pot obrir moltes portes al món laboral.

El projecte multilingüe consisteix en fomentar les llengües estrangeres dins l’entorn escolar perquè en el futur la seva pràctica sigui útil i possible a l’àmbit universitari i laboral.

Unes de les activitats proposades és la realització del exàmens oficials de Cambridge: KET, PET, FLYERS,  i FIRST. Per aquesta raó, la comissió de la Certificació d’Escola Multilingüe realitza, de manera interna, un examen segons el model de Cambridge a tots els alumnes des de 6è, 1r, 2n, 3r i 4t de l’ESO, el MOCK Exam. Senzillament es tracta que tots ells tinguin l’oportunitat de realitzar aquesta prova sense l’obligació de presentar-se a les proves oficials.

  1. Mock (Simulacre): per a tots els alumnes de 6è de primària a 4t ESO. Data: 20/21 desembre

  2. Resultats: Data: març

  3. Pagament de taxes: alumnes que tinguin el nivell adient i vulguin presentar-se al juny. Data: març

  4. 2n mock: per als alumnes que hagin pagat les taxes de l’examen. Data: abril

  5. Examen oficial. Data: 10 de juny

 

cambridge_english_exams_and_the_cefr

CONGRATULATIONS to all of our students as they all passed the Cambridge exams!

IMG_1132 IMG_1133 IMG_1135

Flyers Cambridge Exams. Some students from 6th primary take the FLYERS Cambridge exams! Good luck!IMG_1142