Endavant, sempre endavant!

Assolim bons hàbits d’alimentació

/Assolim bons hàbits d’alimentació
Assolim bons hàbits d’alimentació 2018-01-15T08:26:06+00:00

Dins la nostra tasca educativa treballem per assolir uns bons hàbits saludables d’alimentació i d’higiene ja que aquests ajuden als nens/es a créixer amb salut i seguretat.

Per poder aconseguir en els nostres alumnes un bon desenvolupament físic i mental, és imprescindible que mengin variat i en quantitats adients de tots els grups d’aliments i segons les diferents edats i etapes maduratives dels propis alumnes.

Això a l´escola és possible. Ofereix menús molt casolans, variats, ben combinats i amb presència d´aliments bàsics elaborats en una cuina pròpia. El servei de monitoratge qualificat que s´entrega diàriament en la seva tasca, ajuda a mestres i a educadors a assolir els seus objectius, a consolidar els hàbits, a reforçar coneixements i a afavorir unes bones actituds

– Menú cinc dies a la setmana

– Menú tres dies a la setmana

– Ticket diari

Responsables de taula
Al segon trimestre comença un nou projecte de menjador.
Els/les alumnes de 5è i 6e de primària seràn els/les responsables de taula dels infants de 1r i 2n de primària.
Cinc nens/es d’aquests cursos dinaran amb ells i els ajudaran a potenciar els hàbits alimentaris i de comportament a l’hora de menjar, com per exemple:

Utilitzar correctament els coberts
Omplir-se el got d’aigua
Apendre a pelar la fruita
Seure bé a la cadira
Tastar tots els aliments i acabar-ho tot

Amb aquest projecte el nostre objectiu es també que aquests alumnes siguin un referent a seguir, prenguin conciència de l’importància dels bons hàbits a taula i a l’hora, reforçar tots els hàbits adquirits durant els darrers cursos a penúltima etapa de primària.

Els/les responsables de taula aniran rotan cada mes tres dies a la setmana i per ordre de llista, així tots podràn ser responsables en algún moment del curs.

Translate