Aprenentatge servei

aps_logo_cp-lleuger6La relació circular que s’estableix entre l’aprenentatge i el servei genera una nova realitat que intensifica els efectes de cada un per separat. L’aprenentatge millora el servei a la comunitat, perquè aquest guanya en qualitat, i el servei dóna sentit a l’aprenentatge, perquè allò que s’aprèn es pot transferir a la realitat en forma d’acció.

Serveis que s’ofereixen: intercanvi generacional, acompanyament a l’escolarització,, ajuda a altres persones, medi ambient, participació ciutadana, promoció de la salut, projectes de solidaritat ciutadana.

 

Alumnes de 2n de l’ESO A visiten l’escola bressol Pelusa i Piluca i expliquen contes als nens i nenes:

I el 1r de l’ESO visita l’escola bressol Piolets i els explica també contes!

I explicació de contes també a l’escola bressol Gràcia:

Destapa la teva solidaritat! Col·laborem amb la Fundació Gaem.

4fcf9d660236ddb62c8456017158615a_lIMG_20170301_101911

Carta que ens envia la Fundació Gaem:

“A punt de finalitzar aquest any del nostre 10è aniversari, et volem dir que comptar amb la teva col·laboració a la campanya DESTAPA LA TEVA SOLIDARITAT ha estat imprescindible, ja que gràcies al teu suport i aportacions has fet possible que el nostre projecte d’investigació de Tolerancia Immune (http://fundaciongaem.org/inno vacio/#!/projectes) continuï avançant. És molt important per a GAEM, pels afectats que estan esperant una cura per l’Esclerosi Múltiple i el seu entorn.

Estem recopilant totes les dades d’aquest any i redactant un informe resum de què hem aconseguit amb la teva implicació. Ben aviat, l’enviarem

T’adjunto el calendari de recollides previst per 2017 i un cartell perquè el puguis posar a diferents llocs visibles per tal d’informar a alumnes, treballadors, associats… de les dates de recollides. Volem continuar omplint els contenidors de taps de plàstic i et necessitem a tu.

Gràcies per creure en la recerca. Gràcies per col·laborar amb GAEM.


SOM ENERGIA AMICS, I SI LA UNIM, NO SUMA, MULTIPLICA