Endavant, sempre endavant!

Ampa

/Ampa
Ampa 2018-05-23T07:48:02+00:00

FESTIVAL FI DE CURS!

AMPA_ Final de curs_ 16jun2018

L’associació de Mares i Pares t’animem a participar el proper DIUMENGE 13 DE MAIG a les Olimpíades de l’escola (cursos des de Primària fins a Batxillerat).

El programa és el següent:

· Matí: a partir de les 9h i fins les 13:30h. aproximadament, diferents partits de futbol, bàsquet,voleibol, ping-pong i concurs de triples.

Aquest any hem organitzat una MASTERCLASS de IOGA gentilesa dels amics de YogaOne Pl. Molina en horari de 11:00 a 12:00.

· Tarda: a les 16:30h cursa pels carrer del voltant de l’escola i el partit de futbol dels alumnes grans.

Finalitzarem amb un gran SORTEIG d’objectes esportius i patinets. Per poder participar-hi caldrà ser present i per dur-lo a terme s’utilitzarà la fitxa d’inscripció. En el supòsit que el premi dels patinets recaigui a la mateixa família es considerarà nul i es traurà una altra papereta. Els premis sortejats no es podran bescanviar en cap cas. Es recomana que els pares estiguin presents a les competicions.
Per tal de programar els partits s’ha de lliurar la inscripció a la bústia o a la caixa que es disposarà al costat de la sala de l’Ampa a Mitre. Teniu fins divendres dia 4 de maig per portar-la, NO s’acceptaran inscripcions fora de la data límit.
Un cop finalitzat aquest termini s’exposaran les llistes dels equips i els horaris dels partits. (les llistes queden penjades a la porta de l’Ampa (des de 1è fins a 4t de Primària se’ls hi entrega una fotocòpia a cada participant). L’Associació es reserva el dret de poder cancel·lar alguna de les activitats si el nº de participants no és suficient.

NECESSITEM LA COL·LABORACIÓ DELS PARES: necessitem pares voluntaris per arbitrar els diferents partits i així ens ho podeu fer constar a la inscripció. En cas de pluja, les Olimpíades quedaran anul·lades.

PER PODER PARTICIPAR-HI ÉS IMPRESCINDIBLE ESTAR AL CORRENT DELS REBUTS DE L’AMPA
L’AMPA i l’Escola us fem una proposta per gaudir d’un dia esportiu tots plegats.

Us hi esperem!

17 de març. Participem a la sortida a Montserrat per a celebrar el 125è aniversari de la congregació de Concepcionistes.

ACTIVITATS REALITZADES

10 de març. Cinema a l’escola.

2 de desembre. Taller familiar de guarniments de nadal.

10 de desembre. Concurs de la postal de Nadal.

23 de novembre. Assamblea General de l’Ampa.

9 de novembre. Conferència sobre l’Atenció.

Una AMPA és un col·lectiu degudament organitzat de mares i pares que opten per intervenir activament en l’educació dels seus fills a partir de la seva participació en els centres escolars.

Les AMPA han d’ajudar els pares i mares a assumir la responsabilitat d’educar els fills i les filles.

Qui pot associar-se a una AMPA?

Els pares, mares o tutors de l’alumnat que cursi els seus estudis al centre docent.

Per què ha de servir una AMPA?

L‘associació de mares i pares d’alumnes assumirà els objectius següents:

– Donar suport i assistència als membres de l’associació i, en general, als pares o tutors, al professorat, a l’alumnat del centre i als seus òrgans de govern i de participació en tot el que es refereix a l’educació dels fills i de les filles.
– Promoure la participació dels pares i mares de l’alumnat en la gestió del centre.
– Promoure la representació i la participació de pares i mares de l’alumnat en els Consells Escolars dels centres públics i concertats i altres òrgans col·legiats.
– Facilitar la col·laboració del centre en l’àmbit social, cultural, econòmic i laboral de l’entorn.
– Col·laborar en les activitats educatives del centre i cooperar amb el Consell Escolar en l’elaboració de directrius per a la programació d’activitats complementàries, extraescolars o de serveis.
– Promoure les activitats de formació de pares i mares, tant des del vessant cultural com de l’específic de responsabilització en l’educació familiar. –
– D’altres que, en el marc de la normativa educativa, els assignin els seus respectius estatuts.

Per veure els estatuts feu clic aquí