CONCURS FAMILIAR – PINTEM EL PATI DE L’ESCOLA
Des de l’AMPA hem tingut una idea i us volem animar a participar: Volem pintar la xarranca més maca de tots els temps. I com ho farem? Com sempre: us necessitem!!!
Envia’ns la teva idea, i no et posis límits! Ha de ser ESPECTACULAR!
Ens podeu fer arribar els vostres projectes fins el divendres 11/12/2020. Nosaltres i si voleu vosaltres (seguint els protocols exigits en el moment per Sanitat), ens encarregarem de pintar els dos més votats.
Podeu participar tota la família. Entre tot@s farem una gran feina i gaudirem d’una activitat per totes les edats.
Fes arribar el teu projecte a: ampamcb@iconcepcionistas.es abans de la data límit.

Donada l’excepcionalitat que ens ha tocat viure, des de la Junta de l’AMPA hem decidit arrencar una petita iniciativa solidària.

Per a totes les famílies que per algun motiu estigueu sotmesos a una situació econòmica de risc, estem preparant petits lots de material escolar (llapis, llibretes, retoladors..) per tal que els nens tinguin material per tal de poder dur a terme les feines que se’ls hi encarreguen des de l’escola.

Si esteu en aquesta situació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre mail (ampamcb@iconcepcionistas.es), del mail de l’escola o dels vostres vocals.

Salut, ànims i molta paciència.
Junta de l’AMPA

Aquí pots visualitzar tota la feina de l’AMPA aquests últims anys.

Una AMPA és un col·lectiu degudament organitzat de mares i pares que opten per intervenir activament en l’educació dels seus fills a partir de la seva participació en els centres escolars.

Les AMPA han d’ajudar els pares i mares a assumir la responsabilitat d’educar els fills i les filles.

Qui pot associar-se a una AMPA?

Els pares, mares o tutors de l’alumnat que cursi els seus estudis al centre docent.

Per què ha de servir una AMPA?

L‘associació de mares i pares d’alumnes assumirà els objectius següents:

– Donar suport i assistència als membres de l’associació i, en general, als pares o tutors, al professorat, a l’alumnat del centre i als seus òrgans de govern i de participació en tot el que es refereix a l’educació dels fills i de les filles.
– Promoure la participació dels pares i mares de l’alumnat en la gestió del centre.
– Promoure la representació i la participació de pares i mares de l’alumnat en els Consells Escolars dels centres públics i concertats i altres òrgans col·legiats.
– Facilitar la col·laboració del centre en l’àmbit social, cultural, econòmic i laboral de l’entorn.
– Col·laborar en les activitats educatives del centre i cooperar amb el Consell Escolar en l’elaboració de directrius per a la programació d’activitats complementàries, extraescolars o de serveis.
– Promoure les activitats de formació de pares i mares, tant des del vessant cultural com de l’específic de responsabilització en l’educació familiar. –
– D’altres que, en el marc de la normativa educativa, els assignin els seus respectius estatuts.