For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

El dimecres 21 d’abril, els alumes de 3r i 4t d’ESO de música van poder gaudir de Symphony al CaixaForum de Barcelona. Una experiència inmersiva audiovisual única, gràcies a la realitat virtual. Un viatge a través de les emocions i la música, de la mà del gran director d’orquestra Gustavo Dudamel i la Mahler Chamber Orchestra. Una vivència que no oblidarem, com comenten els nostres alumnes:

“La meva opinió sobre l’experiència és que va ser una experiència inoblidable, una manera nova de sentir la música. Una manera que desconeixia, molt apassionant i divertida. El meu cos va sentir quelcom extraordinari, fora de lo normal ja que vaig sentir que formava part de l’orquestra. Recomano molt a tothom viure aquesta experiència.”

“Sincerament no hi ha paraules per descriure-ho. Ha estat increible tant en l’àmbit audiovisual com auditiu.  Ha estat una experiència inoblidable, tenia unes expectatives molt altes, però definitivament les ha superades. Recomano aquesta experiència a tothom a que li agradi viure noves experiències emocionants. Moltes gràcies!”

” L’experiència de Simphony m’ha agradat molt. És una altra manera d’escoltar, viure i sentir la música. A més, Gustavo Dudamel, és el meu director preferit, ja que l’escolto des de petita. Com a conclusió, ha estat una experiència molt maca.”

“M’ha agradat molt aquesta experiència de les ulleres de realitat virtual ja que mai havia provat unes d’aquestes i ha estat increible.”

“M’ha agradat molt ja que ha estat una experiència inoblidable, m’he rigut molt i m’ha semblat molt interessant, a més a més la música m’ha agradat molt.”

” Era la meva primera vegada amb ulleres de realitat virtual i m’ha agradat molt veure com era tot des de dins i cada una de les escenes que apareixen eren espectaculars. Les ulleres et fan escoltar de forma diferent la música i et fan viure especial tots els moments.” 

” M’ha agradat molt Symphony. Ho vaig trobar meravellós. La música era  increïble i tocaven molt bé. Les ulleres de realitat virtual i els cascs fan que t’evadeixis de la realitat per uns instants i que gaudeixis de la música des de dins. L’orquestra és sensacional i el vídeo és molt curiós i està molt ben fet, també he pogut aprendre moltes coses sobre la música. En conclusió, m’ha agradat moltíssim Symphony.” 

“Ahir al CaixaForum vaig viure una experiència increïble, que mai havia viscut. Em va encantar la manera com l’equip de Gustavo Dudamel va combinar la música amb diferents sons, i com es fusiona mestres com Beethoven amb la realitat virtual. Gràcies a la realitat virtual, he pogut sentir com és estar entre l’orquestra, i he pogut endinsar-me en instruments com el violí. En resum, ha sigut una experiència innovadora que presenta la música d’una manera inoblidable.”