Guerres, catàstrofes naturals… I què fem amb els desplaçats? Com es crea i gestiona un camp de refugiats? Els nostres alumnes de 3r d’ESO sensibilitzen al barri amb la col·laboració de l’ACNUR el dia 15 de juny, a partir de les 9h del matí, a Plaça Lesseps.

Dins del marc del crèdit de síntesi, els alumnes es distribuiran en grups cooperatius, i dissenyaran un camp de refugiats per ubicar desplaçats sirians, i un altre per a desplaçats rohinyes. D’aquesta manera, seran conscients de les dificultats reals en aquestes situacions d’emergència.

Aquests dies, comptarem amb la col·laboració de dues ONG que centren els seus projectes en l’ajuda al refugiat: Pro-activa Open Arms, que ens farà una xerrada informativa sobre les tasques de rescat que duen a terme al Mediterrani, i l’ACNUR, que ens proporcionarà el testimoni en primera persona d’un refugiat, a més a més de cedir-nos una tenda real que muntarem el dia 15 a la plaça Lesseps (davant de l’església dels Josepets) per realitzar la jornada de sensibilització. Us hi esperem!