El dimarts dia 20 d’abril ha estat un dia intens i emocionant pels alumnes de 2n de primària, ja que hem assisitit al Dansa Ara 2021!
El Dansa Ara és un programa dirigit a nens i nenes de 2n de primària de les escoles de Barcelona. Normalment es feia cada any al Palau Sant Jordi, però aquest any, a causa de la pandèmia, l’espectacle ha tingut lloc, per primera vegada, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.
D’aquesta manera ha pogut ser a l’aire lliure i respectant totes les mesures de seguretat de laCovid-19.

Hi han assistit 200 escoles de la ciutat de Barcelona i també l’alcaldessa Ada Colau, que ens ha donat la benvinguda. Aquest any, el Dansa Ara s’ha hagut de fer sense públic a causa de les mesures de seguretat i higiene per la prevenció de la covid-19, però els pares i mares ens han pogut seguir en directe a través del web de BCN Esports.

Abans que ens toqués el torn a les escoles, els ballarins/nes del Conservatori de Dansa de l’Insititut del Teatre i els ballarins/nes de la Companyia Factoria Mascaró, ens han obsequiat amb unes danses espectaculars.
Tot seguit, ha arribat el nostre torn, i ha estat el moment de posar en pràctica les 7 danses que hem estat preparant aquests mesos amb moltíssima il.lusió, des de l’area de Música i Ed. Física.

Les 7 danses que hem ballat i practicat durant el curs han estat: Immi Rahat, Titsawaq, General Bum Bum, Follia d’Espanya, Carmina Burana, Gopher Mambo For Children, Vol1, no 10 Allegro molto i Fjol Sa Gick Jag Med Herrarna i Hagen.
L’organització ens ha obsequiat amb una samarreta, que ens hem hagut de posar abans de
començar l’espectacle. La nostra era de color taronja i ens quedava molt bé!

Ha estat un matí ple de música i emocions i hem estat molt satisfets de poder participar d’aquest projecte!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept